Termeni si Conditii

1. Domeniu de valabilitate
in ceea ce priveste relatia de afaceri intre Glory Silver SRL si clientul care a facut comanda, urmatoarele conditii generale sunt valabile in exclusivitate in varianta publicata pe online la adresa web Glory.ro la momentul efectuarii comenzii.

2. Incheierea contractului
Clientul comanda marfa de la Glory Silver SRL prin magazinul online de pe internet. Firma Glory Silver SRL se obliga sa onoreze comanda in conditiile stipulate pe pagina web, atata timp cat comanda se rezuma la o cantitate de consum personal (en detail). in cazul in care comanda excede cantitatea de consum personal, va rugam sa contactati in prealabil firma noastra Glory Silver SRL.

3. Neonorarea ofertei
in cazul greselilor de tipar sau de calcul, precum si in cazul erorilor pe pagina web, Glory Silver SRL nu este obligata sa preia oferta si sa onoreze comanda.

4. Livrarea
Produsele comandate se livreaza in toata tara cu un serviciu de curierat. Expeditia comenzilor se efectueaza de la Oradea in zilele de Luni pana Vineri, comenzile plasate pana la ora 12:30 vor fi expediate in aceeasi zi. Livrarea se face in maxim 48 de ore, conform serviciilor de curierat. Exceptie in perioada campaniilor sau a promotiilor, cand perioada de livrare poate fi de pana la 96 de ore. Costul de transport este de 25 lei, taxa standard. Pentru comenzi ce depasesc valoarea de 300 lei, se beneficiaza de transport gratuit. Glory Silver SRL nu garanteaza respectarea timpului de livrare ales de client, previzibil, precum nici pentru intregimea realizarii comenzii. Daca, contrar asteptarilor, un produs nu mai este livrabil sau daca presupune o durata de livrare extrem de lunga, sumele platite in avans vor fi restituite. O contactare reciproca este necesara pentru clarificarea detaliilor.
Daca sunteti un client care doreste sa comande produsele Glory Silver SRL prin intermediul magazinului online si adresa de livrare este in afara Romaniei, va rugam sa ne contactati

De asemenea, perioada de livrare se poate prelungii pana la 14 zile lucratoare daca intampinam probleme in lantul logistic!

Livrarea produselor se realizeaza prin firme de curierat. Afla mai multe despre livrarea produselor…

5. Plata
O data cu expedierea comenzii de catre Glory Silver SRL, costurile trebuie platite. Acestea includ pretul de cumparare si pretul de livrare.

Produsele listate pe glory.ro includ TVA, iar factura va fi trimisa clientului prin e-mail / in colet. Clientul poate sa plateasca in numerar la livrare, cu cardul online direct pe glory.ro sau prin OP. Afla mai multe despre metodele de plata…

6. Compensari
Clientul are dreptul la compensari numai atunci cand plangerile au fost constatate de catre autoritatile competente sau daca au fost recunoscute explicit in scris de catre Glory Silver SRL.

7. Dreptul retinut asupra proprietatii
Marfa livrata ramane proprietate Glory Silver SRL pana in momentul efectuarii tuturor platilor sau satisfacerii altor pretentii ale Glory Silver SRL catre client.

8. Garantii
Clientul trebuie sa sesizeze defectele marfii livrate imediat la livrare. Daca plangerea este indreptatita si Glory Silver SRL este responsabila pentru defect, atunci comanda este fie inlocuita, fie se ofera o reducere, la alegerea Glory Silver SRL. Daca o reducere sau o inlocuire nu este posibila sau aceasta livrare de inlocuire intarzie, atunci clientul poate solicita o reducere a pretului de cumparare sau anularea comenzii.

In cazul retragerii clientului din contract, acesta este obligat sa returneze toata marfa, iar costurile returnarii sunt suportate de Glory Silver SRL.

Glory Silver SRL raspunde numai de daune ale marfii in sine. Alte pretentii ale clientului – indiferent pe ce baza legala – sunt excluse.

In cazul lipsei unei caracteristici garantate importante sau in cazul intentiei sau a neglijentei grave de partea a Glory Silver SRL, restrangerea domeniului de raspundere stipulat anterior nu este valabila.

Raspunderea celor stipulate mai sus se face pe baza normelor comerciale. O raspundere pentru daune aparute in urma defectelor este exclusa.

9. Returnarea
Clientul are dreptul de a returna marfa pe o perioada de pana la 14 zile de la data primirii marfii. Daca utilizeaza dreptul de returnare, marfa trebuie expediata imediat inapoi la Glory Silver SRL, dar nu mai tarziu de 14 zile de la data primirii. Pentru orice comanda, clientul suporta cheltuielile returnarii.

Pentru comenzile platite cu cardul suma va fi returnata pe acelasi card utilizat la
tranzactionare, in decurs de maxim 14 zile de la acceptarea returului.

Dupa primirea returnarii (intrarea) Glory Silver SRL se obliga la restituirea pretului de cumparare, daca produsul este sigilat si nu este deteriorat!

Pana in momentul preluarii marfii de catre Glory Silver SRL, raspunderea/riscul este al clientului.

Dreptul clientului asupra restituirii pretului de cumparare este valabil doar daca marfa returnata se gaseste in aceeasi stare ca si la primirea comenzii de catre client.
Daca marfa returnata de client nu se afla in aceeasi stare ca si la primirea comenzii, Glory Silver SRL are dreptul de a alege sa restituie doar o parte din pretul de cumparare. Afla mai multe despre returul produselor…

10. Locul judecatii si legislatia aplicabila
in caz de divergente si procese legale, dreptul roman este valabil in exclusivitate. in masura in care este permis, sediul Glory Silver SRL este convenit ca si loc de judecata pentru toate pretentiile din relatii de afaceri.

11. Noile reglementari ale legii 679/2017. Pentru Conditiile GDPR click aici.